Hoppa till innehåll

Kesopizza med gorgonzola, salami & kronärtskocka

Kesopizza med gorgonzola, salami & kronärtskocka

God lördag på er!

Hoppas ni fått sova gott och startat dagen på bästa sätt!
Jag har nästan 9 timmars sömn i sömnpotten och vaknat pigg och utvilad. Ska bege mig till gymmet efter hundrundan och sedan blir det mest jobb och ”taxitjänst” hela dagen! Maken på herrmiddag och Alice ska iväg utanför stan på fest så ska hämtas och lämnas.

I går åt vi en så gaaaaaaalet god Pizza!
Bottnen är mitt recept på KESOPIZZA – så gott, proteinrikt och enkelt recept! Vårt favoritrecept på nyttigare pizzabotten sedan 2012!

Jag mixar keson med ägg men det kan man skippa, det går bra med hela kesogryn.

Ni får inget direkt recept på toppingen, mängden ser ni ju nedan på bild.
Bottnarna toppades med creme fraiche, riven ost. sedan rödlök, tunt skivade champinjoner, paprikaringar, gorgonzola, färsk mozzarella, milano salami, kronärtskocka (hjärtan) och lite oregano.
Ja ni hör ju vilken PIZZABOMB detta blev! Jag orkade bara halva.

Muuuuuuuums!!
Ni måste testa!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!

Annons för TrendRehab


Min kod 56KILO ger 20% rabattALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer HÄR)

TrendRehab

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *