Hej och skön söndag!
En ljuvlig gårdag och en ljuvlig dag även i dag – sol och härligt häng med lillasyrran och svågern igår kväll och idag häng med Michelle, Jeff och lilla Millsan ♥️
Efter modeshowen i Båstad igår stannade jag och syrran till på ICA Maxi och handlade lite för kvällen.
Till förrätt gjorde jag dessa små perfekta munsbitar till mingel eller som förrätt!
SÅ gott!
Vill man ha lågkolhydratbröd rekommenderar jag mitt recept på Kavring (Mejerifritt, glutenfritt)

Rågcanapéer med räkor, pepparrotskräm och löjrom
- Portioner: 10 stycken
Ingredienser
10 skivor rågbröd (gärna kavring)
150 g cream cheese
2–3 msk pepparrotsvisp
200 g handskalade räkor
50 g löjrom eller annan rom
Färsk dill till garnering
Instruktioner
Stansa ut rundlar av rågbröd med ett glas eller ett kakmått.
Blanda 150 g cream cheese med 2–3 matskedar pepparrotsvisp och smaka av tills du får en lagom styrka.
Bred ett generöst lager av pepparrotskrämen på varje brödbit.
Lägg på rikligt med handskalade räkor.
Toppa med en klick löjrom och en liten kvist dill.
Förvara kallt tills det är dags att servera, eller bjud direkt som eleganta små tilltugg.
Syrran satte igång med detta receptet: Stekt torskrygg med knaperstekt chorizo och potatispuré HÄR
Det påminde mycket om det här receptet: Torskrygg med hetta och gul mos som ju jag lagade i Nerja!
Var riktigt gott med stekt chorizo på istället för bacon så det tar jag till mig!
Torsken fick gå till 50 grader. Blev perfekta!
GOTTIGT!
Önskar er alla en fin kväll!
KRAM 💖
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer HÄR)