Hoppa till innehåll

Nytt recept: Vaniljmuffins

Nytt Recept: Vaniljmuffins

Baka vaniljmuffins som blir mjuka, saftiga och fluffiga. Goda som de är eller använd som grundrecept för ytterligare smaksättning.

vaniljmuffins
Jättegoda vaniljmuffins serverade.

Tid: 30 minuter, varav 10 minuter i ugnen

Mängd: 24 muffins

Ingredienser:

Vegetariskt

Utrustning:

  • 24 st bakformar för mellanstora muffins: ca 2,5 cm höga och 5 cm i bottendiameter

Ugn:

  • 225 °C i mitten av ugnen i ca 8-10 minuter med över- och undervärme

Kategorier

Näringsvärden

Näringsvärde per muffins (33 g): 128 kcal, 13 g kolhydrater, 8 g fett, 2 g protein, 0 g fibrer

Hållbarhet och förvaring

Frys in muffinsarna direkt när de svalnat så håller de sig saftiga och fina minst 3 månader i frysen.

Recept och foto: Susanne Jarl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *