Hem » Butik » Cleanax – Om oss

Cleanax – Om oss

Cleanax - handla städmaterial online.
Cleanax – handla städmaterial online.

Cleanax hem och kontor AB grundades 2019 och är ett snabbt växande företag inom städutrustning. Företaget drivs av AM Hem och kontor AB (org.nr. 559258-0509). Genom enkelhet och låga priser i kombination med hög personlig service är vi idag ett företag som allt fler väljer som leverantör.

Här på cleanax.se hittar du allt för verksamheten eller hemmet. Vi har inte störst sortiment i branschen men endast väl utvalda kvalitetsprodukter för städ och rengöring. Allt levereras snabbt från vårt svenska lager i Växjö, till dörr eller ombud med PostNord eller DHL över hela Sverige.

Köp städmaterial och städutrustning smidigt i vår webbutik. Utvalda professionella produkter för både personligt och yrkesmässigt bruk. Praktisk utrustning för att städa bostad, skola, offentlig miljö, kontoret, storköket och verkstaden. Köp rätt produkter till rätt pris.

Handla svenskutvecklade kvalitetsprodukter inom städkem, rengöring och ett stort urval städprodukter. Förmånliga priser och snabb leverans över hela landet. Både privatkunder och företagskunder är hjärtligt välkomna!

Clenax – Håller Sverige rent!

Mer om Cleanax

Cleanax städprodukter – Vi håller Sverige rent!
Cleanax städprodukter – Vi håller Sverige rent!